Temadager

10.03.2021

Jeg skal holde webbaserte temadager fremover, og dette er noe jeg gleder meg stort til! De ulike temadagene vil omhandle ulike tema, der første tema er "kosthold ved vektreduksjon". Under denne temadagen vil jeg svare på følgende spørsmål - hvem bør slanke seg, hvor mye bør man slanke seg, hva er et realistisk tidsperspektiv, hvilke komponenter bør tas i betraktning og hva er det beste kostholdet for en vellykket vektreduksjon? I tillegg skal jeg snakke om vanlige utfordringer ved vektreduksjon, deriblant vektplatå og tilbakefall. Etter foredraget får også deltakerne mulighet til å stille meg spørsmål. Med spørsmålsrunden skal hele seansen vare i rundt 1,5 time.

Ønsker du å melde deg på eller finne mer informasjon om temadagen kan du trykke her. Man får tilgang til foredraget ved at jeg sender en link etter at betaling er mottatt. For å delta må man ha tilgang til PC/mobiltelefon. 

Dette er et prøveprosjekt, da jeg aldri har forsøkt webbasert foredrag før. Den som intet våger, intet vinner - så krysser jeg fingrene for at alt fungerer når dagen kommer. 

Vel møtt :)